Tålmodighed i forbindelse med et vægttab er virkelig en udfordring

… men ikke en umulighed. Jeg har arbejdet sammen med en personlig træner i 8 uger nu. Jeg har trænet og spist som jeg skulle, så nogen lunde da. Jeg har tilladt mig selv at spise det alle andre spiser ved festlige lejligheder, men ellers holdt mig til planen. Jeg har bare ikke tabt mig! Det har været svært at holde motivationen og fokus når vægten står stille, og tanken om fiasko har da strejfet mig. Jeg har været lidt flov og afventede med at fortælle nyt – fordi det ville være et nederlag ikke at tabe det jeg havde forventet. Troede jeg.

Rank ryg og muskler

Men faktisk er der sket rigtig meget! Jeg er blevet BOM stærk, og jeg har fået energi og en styrke som aldrig før. Jeg kan SE og MÆRKE forandringer på min krop. Det er da vildt fedt! Som en ekstra bonus, så er jeg faktisk nu begyndt at tabe mig rigtig meget. Det er som om min krop lige skulle med på “du-mener-altså-virkelig-at-du-vil-tabe-dig?” inden den gav slip. Det sjove er, at selv om jeg gerne vil tabe mig, så går jeg nu mere op i at være sund=stærk og få opbygget en solid muskelmasse. Det er en fantastisk følelse at gå med rank ryg og føle sig stærk i hele kroppen – selv om man/jeg er 40+. Det har jeg opnået allerede nu – og jeg arbejder videre med et smil på læben. Kiloerne rasler af hen ad vejen, det ved jeg nu. Vægttab og tålmodighed går ikke altid hånd i hånd, det kan være en stor udfordring. Men hold ud, det tager tid at ændre vaner – og få kroppen med på, hvad du gerne vil. Det kræver en indsats – men det er ikke umuligt. Det er jeg et levende bevis på – jeg er nemlig en af dem (af mange) der BARE ikke lige kan tabe sig, men det kunne jeg så alligevel! 🙂

Sund og Glad er ikke og skal ikke være et perfekt glansbillede, langt fra – den skal nemlig give dig et fuldstændig ærligt og realistisk billede af en ganske almindelig 40+ kvinde – og min vej mod meget mere sundhed og velvære. Så her kom lige en ærlig – og stolt up-date på mit forløb med min personlige træner…….