Har du fået nok?

Skal det være slut nu?

Gider du ikke flere halvhjertede indsatser i kampen mod sukker og vægten?

Så er det måske på tide at finde din indre viking frem

Allerførst vil jeg lige fortælle dig en lille historie – om mig.

Jeg har nemlig ikke altid været sund og været i stand til at lade sukkeret stå.

Faktisk tværtimod.

Sukker har altid fyldt meget i mit liv – når der skal hygges, festes, trøstes, afledes og masser af andre lejligheder derimellem. Jeg har haft lange perioder i mit liv, hvor jeg har levet af chokolade og slik. Jeg har nogle gange foretrukket at spise slik og en plade marabou til aftensmad, fremfor at lave god og nærende mad til mig selv.

***

Sandheden er, at min store passion for det sunde fundament, blandt andet et liv uden eller med mindre sukker sukker – kommer fra en dyb og sønderrivende angst, der opstod da min lille datter kom til verden. Da jeg stod med dette lille bedårende menneske i mine arme forstod jeg – for første gange i mit liv måske – alvoren af at tage mig selv alvorligt – og passe godt på det liv jeg har.

Jeg sad med min lille sovende baby i armene om natten med tårer, der løb ned af kinderne. Det gjorde så ondt inden i mig – fordi jeg var bange for at hun skulle miste mig, på grund af en usund livsstil – deriblandt oceaner af sukker.

Jeg lærte at leve sundere – jeg uddannede mig til stress mentor og senere kostvejleder. Men jeg kunne stadigvæk ikke styre min trang til sukker.

Jeg var flov. Jeg skammede mig. Jeg var bange for at dø. Jeg følte mig så alene. Jeg har været på utallige slankekure, detox kure – lige lidt hjalp det. Jeg kunne ikke knække koden.

I dag er jeg i tæt kontakt med min indre viking

Jeg knækkede koden. Som på ingen måde handler om at tage sig sammen, og have en rygrad som en en okse.

Jeg mærker i dag alle fordelene ved at have et fornuftig forhold til sukker. Jeg er rolig – og afbalanceret i min krop og hoved.

Eneste lille bivirkning er, at jeg “smelter” kg`erne væk – og skal ud og købe nyt og mindre tøj

Jeg har fundet ind til min indre viking, der ikke springer på en ny og spændende DETOX kur med røgelsespinde i en indianer-svedetelt, eller en ny spændende slankekur.

At leve sund, at have et sund fundament – uden sukker – har masser af (fantastiske) bivirkninger, som for eksempel mere ro og færre kg. Det føles stærkt, vildt og sindssygt befriende.

Vil du finde ind til din indre viking? Og ligesom mig føle en indre vildskab som en viking over at have taget kontrollen tilbage. Det er dig der styrer sukkeret – og ikke omvendt. Med alt hvad det indebærer af “bivirkninger”.

**

Jeg er lige nu ved at finpudse en hel ny serie af redskaber og opskrifter, hvor du lærer, hvordan du kan slippe sukkeret en gang for alle.

Jeg er ikke helt klar – men kan du bare ikke vente med at komme i gang, så skriv dig op allerede nu, og vær blandt de aller første der får besked, når mit nye koncept er klar.

Det koster dig ikke en krone – og mellem os 2, så er der faktisk et par guldkorn klar til dig, så du kan komme i gang allerede i dag! (blandt andet min mini e-bog med “Damage control strategier” – sådan styrer du udenom sukkeret)

Du kan tilmelde dig lige her ??

Vi ses inden længe!

Kærligst,

Malene ❤

Stress Mentor &

Kostvejleder med speciale i vægttab

Ps. Læs også