Det læste jeg den anden dag.

Citronmånen er kult!??

Dancake har produceret citronmåner siden 1968 – med stor succes. Citronmånen er den mest solgte kage i Danmark – nogensinde. Det er da vildt imponerende. I sær når man tænker på, at en hel citronmåne består af 1600 kalorier, oceaner af e-numre – og IKKE tilfører din krop noget som helt fornuftigt.

Når det sagt – jeg har spist hundredvis af citronmåner. Fordi den smager godt med den uimodståelige fede lag af citronglasur, og så er der bare altid plads til mere. (det er en meget luftig kage) Du kender godt citronmånen, ikke?

Jeg spiste masser af citronmåner dengang, hvor mit blodsukker fløj op og ned. Når jeg havde brug for et hurtigt “sukker-fix” stod citronmånen altid klar til oversvømme min krop med en giga-sukker-bølge.

Så citronmånen og jeg er venner – eller det var vi dengang, hvor sukkeret styrede mig og ikke om omvendt.

Sådan var det at sige farvel til citronmånen

Efter jeg har droppet al kontakt med sukker – og citronmåner, er der sket firnurlige ting med mig. Jeg:

  • Har fået en meget pænere og mere glat hud
  • Sover bedre og mere rolig
  • Får ikke vanvittige raserianfald, som tidligere
  • Har mere ro i kroppen
  • Har stort ingen udbryd af hudsygdommen para-psoriasis
  • Ikke længere “mærkelig” kløe rundt omkring på kroppen
  • Har meget nemmere ved at træffe de sunde valg for mig selv
  • Begyndte at tabe mig

Video om citronmånen ??

 

Jeg er lige nu ved at finpudse en hel ny serie af redskaber og opskrifter, hvor du lærer, hvordan du kan slippe sukkeret og citronmåner en gang for alle.

Jeg er ikke helt klar – men kan du bare ikke vente med at komme i gang, så skriv dig op allerede nu, og vær blandt de aller første der får besked, når mit nye koncept er klar.

Det koster dig ikke en krone – og mellem os 2, så er der faktisk et par guldkorn klar til dig, så du kan komme i gang allerede i dag! (blandt andet min mini e-bog med “Damage control strategier” – sådan styrer du udenom sukkeret)

Du kan tilmelde dig lige her ??

Vi ses inden længe!

Kærligst,

Sukkerheksen – Malene ❤

Stress Mentor &

Kostvejleder med speciale i vægttab

Ps. Læs også