Har du prøvet at være afhængig af sukker?

Det har jeg!

Jeg har været dybt afhængig af sukker – og jeg har spist sukker flere gange om dagen. Hver eneste dag.

Tror du, at jeg overdriver? Oh no….

Jeg har spist sukker for over hundrede kroner om dagen (flere af ugens dage)

Jeg har spist chokolade – alt slags chokolade. Marabou chokolade – var en af mine største favoritter, eller marsbar, bountybar, flødeboller, chokoladeskildpadder med flydende karamel (hmmmmmm), pålægschokolade eller kogechokolade, når jeg havde støvsuget huset for alt andet.

Jeg har haft små chokoladedepoter rundt omkring i huset – fordi – hvis jeg skal være helt ærlig, så gad jeg ikke dele med ungerne. IT`S MINE!!!!!

Bilka har været min super supplier af chokolade, og min partner in crime – fordi jeg lige kunne nå at spise chokoladen OG smide papiret ud inden jeg kørte op i indkørslen (altså i skraldespanden selvfølgelig)

Bliver man lykkelig af at spise meget sukker?

Nej – jeg har endnu ikke mødt en som ikke har sammenlignet det med at spise sukker, som at tisse i bukserne. Det er måske dejligt lige her og nu – men det holder ikke ved, ret længe. Der går faktisk ikke lang tid før det bliver rigtig træls.

Da jeg spiser oceaner af sukker hver eneste dag, var jeg irritabel, opfarende, træt, energiforladt, ked af det – og jeg sov elendigt om natten. Jeg var nogen nærmest ulykkelig. Og min vægt steg stødt i den helt forkerte retning, ligesom hyppigheden af hovedpine, mavepine, irriterende røde pletter på huden og uren hud. Jeg så mindst 10 år ældre ud!

Jeg vendte bøtten på hovedet

Det var faktisk først da jeg kastede al min viden om kost, stress og sundhed op i luften, og samlede brikkerne på ny, at jeg fik has på sukkertrangen én gang for alle. Og sikke en befrielse ?? Og hvilken glæde ??

I dag hjælper jeg andre kvinder med at slippe trangen til sukker og nå deres drømmevægt. Jeg er sikker på, at jeg har verdens bedste job. Jeg bliver så glad, når endnu en sukkerafhængig tager kontrollen over sukkeret tilbage – og får mere glæde og energi ind i hverdagen. Og taber sig.

Helle har netop afsluttet 6 ugers online forløb hos mig og jeg bliver simpelthen nødt til at dele, hvad hun har fået ud af forløbet:

Jeg har det simpelthen så godt og alle de sidegevinster der er kommet oven i vægttabet giver jeg ikke afkald på igen… Jeg er så glad for alle de redskaber dette forløb har givet mig, jeg har fået et liv med glæde og masser af energi. Tusinde tak Malene❤️ Jeg forstår slet ikke at der rent faktisk skal så lidt til? Jeg syntes på ingen måde jeg savner eller går glip af noget? Jeg er virkelig glad for mit nye mig?? Tak for dig Malene Boel Olesen❤️

Helle Nordahl

Det kan måske godt lyde som om jeg praler lidt – men er det ikke OK, når man modtager så dejlig og glad en besked?

Ps. Vil du læse mere om “Slip sukkertrangen – og kick-start dit vægttab?” – så klik HER

Mange hilsner

Malene ❤️

Stress Mentor &

Kostvejleder med speciale i vægttab og Mindful spisning

***

Læs også: