Øhhhh OK…

– det lyder da meget nemt.

Det gør jeg da lige.

Og smider de 15 kg jeg vejer for meget.

Tra-la-la-la-la ?

Tju-hej det går som en leg.

NEJ, DET GØR DA EJ!!!!

Hvorfor?

Siger man sådan noget – ja undskyld mig, direkte nonsens volapyk!

Jeg har hørt det mange gange.

Og hver gang undrer jeg mig.

Fordi:

“Luk munden – let røven” er direkte dumt sagt efter min mening, OG JA – det provokerer mig det vildeste, fordi:

  • Hvis det var så enkelt, hvorfor er der så ikke flere der gør det??

Det (altså den dumme bemærkning) kan vel nogen lunde ligestilles med:

  • At sige til en ryger; Knæk cigaretterne, og stop med at ryge NU (du ved jo godt, at du får grimme lunger af det ikke?)
  • At sige til en alkoholiker; Stop med at drikke så meget, det går jo slet ikke, vel? Det kan du da nok forstå.

D.E.T E.R.D.U.M.T.S.A.G.T.

Punktum.

Punktum.

Lige for at vende tilbage til udgangspunktet, “Luk munden – let røven”, så er det udover at være en virkelig nederen kommentar, også direkte forkert! Det handler ikke om at lade være med at spise, hvis du gerne vil tabe dig. Det handler derimod om at putte det rigtige ind i munden. Og evt. supplere med noget motion, som du kan li`.

Vi er alle forskellige

Og der er helt sikkert nogen, der er god til at “lukke munden – og lette røven” – og leve lykkeligt med det – også er der alle os andre (langt, langt størstedelen af os), der har brug for nogle konkrete redskaber og en ordentlig bunke virkelig god opbakning – og en smule guidning for at komme godt i gang med en fornuftig livsstilsændring. Jeg tager hatten af for alle, der prøver at ændre dårlige vaner til bedre vaner – eller dem der kaster sig ud i en livsstilsændring. Det er sejt, det er modigt – og røv stærkt gået!

Punktum.

Tænker du på, hvad jeg vil med dette blogindlæg??

Tja, jeg vil egentlig bare gøre opmærksom på, at vi alle er forskellige, og at det er så let at kritisere andre for dit og dat – i stedet for at give hinanden et skulderklap og opmuntre og motivere.

Så LUK MUNDEN  – og koncentrer dig om din egen røv, hvis du altså ikke har noget positivt at sige ?

(og så ikke mere snak om popo`er i dag ?)

Kærligst,

Malene