Hvis du kun skal læse en bog i år, så lad det være; Du er ikke alene, af Chris MacDonald.

Selvfølgelig kender du Chris MacDonald

Han er en amerikansk foredragsholder, klummeskribent, der har boet i Danmark siden 1999. Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet. Wikipedia.

Ja, og ham der fra “By på skrump”. Jeg var til foredrag med Chris MacDonald i foråret, og jeg var mildest talt fuldstændig begejstret. Allerede fra start da den lille mand med en så stor og charmerende personlighed kom ind på scene var jeg solgt til stanglakrids! Jeg var flyvende og med ham igennem hele foredraget. Derfor blev jeg lidt forundret, da jeg kom hjem til min mand, der på ingen måde forstod min begejstring; “Han er da vist lidt overeksponeret efterhånden, ja, det synes mange i de kredse jeg kommer”. WHAT? Foredraget var mit første møde med Chris MacDonald og absolut ikke det sidste. Manden er genial, menneskelig, motiverende, nærværende, sjov, inspirerende og så har han noget på hjerte. Så længe han formår at inspirere og motivere så mange mennesker, der har brug for et skub i den rigtige retning, så håber jeg, at han vil bruge sin tid på os videnshungrende fans – der bare ikke kan få nok!

Du er ikke alene

Et mesterværk af Chris MacDonald der på smukkeste vis beskriver en stor kærlighed og respekt mellem far og søn. Det lyder måske lidt søgt og støvet – men tværtimod. Bogen er en hyldest til livet, hvor der samtidig sættes fokus på, hvordan du finder styrke til at komme igennem udfordringer og mørke tider i dit liv. Bogen er baseret på samtaler om livet og døden mellem Chris MacDonald og Cal MacDonald (Chris MacDonalds far), da han bliver ramt af en uhelbredelig sygdom.

Bogen har givet mig en større bevidsthed omkring hvilken betydning alle vores valg har her i livet – og hvor meget vi skal sætte pris på nuet, og de mennesker der virkelig betyder noget for os. Vi falder igen og igen, men vi må aldrig give op! Jeg vil slutte med et citat, som er brugt i bogen:

“Den største hæder i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse sig hver gang man falder”, Nelson Mandela

Rigtig god fornøjelse!