“You will love it – I tell you!”

Hvis du følger mig her på bloggen, så ved du, at jeg ikke er meget for e-numre, sukker, gluten – eller mælk for den sags skyld. Jeg er meget mere optaget af de råvarer, som styrker og booster vores krop, så vi kommer til at ose af energi og overskud ?

– Og det har faktisk taget mig lidt tid at finde frem til den helt rigtige opskrift, når det kommer til rugbrød. Men det har jeg nu – og selvfølgelig skal du også have muligheden for at bage det lækreste rugbrød, der holder længe – kan fryses, og med masser af alt det gode ❤️

Det lækreste rugbrød – ever!

(Jeg bruger kun økologiske råvarer)

Til 2 rugbrød:

200 gram fuldkornsrismel

200 gram boghvedemel

150 gram havregryn

120 gram sesamfrø

120 gram solsikkekerner

120 gram græskarkerner

40 gram fiberhusk

1 teskefuld Himalayasalt

10 dl kold vand

Drys: Chiafrø eller nigellafrø

Sådan gør du:

Bland vand og fiberhusk i en skål – og rør godt. Tilsæt alle kerner og rør i ca. 2 min. Lad blandingen står i 15 min. Bland derefter mel og salt i. Drys brødet med chiafrø eller nigellafrø. Prik dejen med en kødnål, så der kommer små lufthuller i brødet – og igen efter ca. 15 min. i ovnen. Bages i 2 rugbrødsforme (jeg bruger altid bagepapir uden flourstoffer)

Bages ved 175 grader i varmluftsovn, i 1 time og 15 minutter – tag brødene ud af formen og bag videre de sidste 45 min. på en rist. (altså 2 timer i alt)

Enjoy ❤️

Kærligst,

Malene

Stress Mentor &

Kostvejleder med speciale i vægttab