Stress less – 10 trin til et liv med mindre stress

Jeg har lavet noget til dig.

Fordi jeg synes du fortjener et dejligt liv med masser af glæde og nydelse ❤️

E-bogen Stress less, er en lille guide med 10 trin til et liv med mindre stress. Og den skal ikke koste dig noget.

Hent din gratis e-bog “Stress less” – KLIK HER

Jeg har skrevet den fordi jeg selv har lidt af stress, og selv har oplevet mange af de stress symptomer, der kan opstå i forbindelse med stress. Jeg har for eksempel oplevet:

 • Hjertebanken
 • Svimmelhed
 • Hukommelsesproblemer
 • Ubeslutsomhed
 • Søvnbesvær
 • Lettere angstanfald
 • Tristhed
 • Ingen energi
 • Konstant træt
 • Ustyrlig trang til sukker
 • Vægtøgning med 12 kg

I stedet for at acceptere min situation begyndte jeg at læse om stress og de følgevirkninger, der kan komme i kølvandet på en stresset periode. Jeg er nu stress mentor, og lever og ånder for at hjælpe andre ud af en uoverskuelig situation med stress.

Små trin med stor virkning

Er du lidt eller moderat stresset, så er der meget du selv kan gøre for at forebygge eller håndtere stress. (Er du meget stresset og kæmper med alvorlige stresssymptomer, så skal du altid kontakte din læge!)

Når jeg møder (i sær) kvinder med stress, så hører jeg tit:

Jamen jeg har ikke tid….!

Jeg skal bare lige have afslutte den her opgave på arbejde…..!

Nu har jeg sagt ja, til at bage den her kage til ungernes skole……!

Jeg kan ikke overskue det!

Om 14 dage så har vi en forlænget weekend, så prøver jeg at sove lidt ekstra…..!

Jeg kan da ikke bare prioritere mig selv, hvad så med mine børn, vasketøj og nullermænd?

Jeg har det nok bedre i morgen…….!

Jeg skal bare lige……!

Nu har jeg altså sagt ja, så kan jeg ikke bare melde fra….!

Og så videre, og så videre…….

Du kan godt høre det ikke? – der er bare ikke tid til dig!

For at få et liv med mere glæde og velvære er du nødt til at prioritere dig selv. Du skal turde tage ansvaret for dit liv, og vælge fra – og vælge dig selv til. Med Stress less – 10 trin til et liv med mindre stress, får du 10 trin forærende, som du kan implementere i dit liv – i dit eget tempo, no stress! Du får små tips til nye vaner – med STOR virkning. Det fortjener du! ❤️

10 trin til et liv med mindre stress – KLIK HER

Kærligst,

Malene