“Det er jo ikke bare det, at jeg er for tyk, jeg vil også leve sundere for mine børns skyld. De har jo brug for mig mange år endnu.”

Sådan sagde en af mine veninder til mig, for ikke så længe siden.

Hun havde prøvet forskellige “hurtige” slankekure uden succes og endte med bare at lade stå til – fordi hun havde mistet modet og troen på, at hun virkelig kunne tabe sig.

Heldigvis havde vi en god snak, og hun kom frem til, at det ikke var en mulighed bare at give op. Der var/er meget at kæmpe for – og med de rigtige redskaber ved hånden og støtte undervejs, er målet allerede kommet tættere på.

“Jeg investerer jo ikke tid og penge på mig selv bare for at blive smallere rundt om hofterne – men jeg investerer også for at få meget mere af den gode og kostbare tid sammen med mine børn.”

Jeg skal med det samme indrømme, at jeg blev temmelig berørt af den smukke tanke bag min venindes ønske om et vægttab. Ofte så er det først og fremmest mindre størrelser tøj og en mere fast mave, der er den primære grund til, at vi kvinder vil tabe os. (og det er skam helt fint blush) Lige netop derfor kom denne begrundelse bag på mig, også fordi den giver så usigelig meget smuk mening.

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at komme godt i gang med et vægttab

Lige netop derfor har jeg lavet et forløb, hvor vi starter let op med motion – faktisk så går vi bare, sammen med andre i helt samme situation.

Kombiner gåture med en kostplan og diverse redskaber til at komme godt igennem et vægttabsforløb – og du har de bedste kort på hånden for at lykkes. “Walk with me – lose weight” er et vægttabsforløb for dig, der ønsker et kærligt spark for at komme i gang med et vægttab – og du får masser af støtte undervejs. Under vægttabsforløbet og vores ugentlige gåture i Esbjerg får du:

  • Brændt en masse kalorier af
  • Redskaber og viden om, hvordan du let kan få pulsen op i løbet ad dagen
  • Masser af frisk luft
  • Råd og vejledning til en sundere livsstil
  • Lækre og sunde madopskrifter
  • Erfaringsudveksling
  • – Og vigtigst af alt, du får god opbakning og støtte undervejs – og står ikke alene om at holde motivationen til du når din idealvægt

Inden vi starter op på walks har vi en personlige samtale, hvor vi sammen lægger en plan for dit vægttabsforløb. Du får en personlig kostplan – og en anbefaling til træning, udover walks.

Første walk er d. 6. februar 2018, og 8 gange.

Spar kr. 1.000,- – og tab dig!

Egentlig var “Walk with me – lose weight” kun med rabat indtil nytår – men jeg har besluttet at forlænge rabatperioden indtil d. 14. januar 2018. Så vil du spare 40%, det er sådan set lig med kr. 1.000,- – så skal du tilmelde dig inden d. 14. januar – eller så længe der er pladser tilbage på holdet. Din pris kun kr. 1.500,-.

Brug koden: Walk-LW, og din rabat fratrækkes automatisk.

Bestil med det samme – klik her ?? TILMELD DIG NU OG SPAR KR. 1.000,-

Vil du læse mere om forløbet, så klik her:

“Walk with me – lose weight”

Sammen får vi pulsen op i 2018!

Kærligst,

Malene

Stress mentor &

Kostvejleder med speciale i vægttab