Har du mon prøvet det?

Har du prøvet at tage bukser på der strammer selv om du trækker maven ind?
Har du prøvet at love dig selv, at i morgen er dagen hvor du starter på en ny slankekur?
Har du prøvet at det eneste du kan fokusere på, er den chokolade der ligger og kalder på dig inde i skabet?
Har du prøvet at lave en motionsplan, du overhovedet ikke kan overholde – i hvert fald max. 3 – 5 dage?
Har du prøvet at stå træt op om morgenen?
Har du prøvet at stå med tårer i øjnene og set på dit barn, der rækker ud efter dig – men du er for træt til at lege?
Har du prøvet at lade som om du sover når din mand går i seng, fordi du ikke orker sex?
Har du prøvet at være bange for dit helbred?
Har du prøvet at føle, at du ikke slår til nogen steder?
Har du prøvet at være stresset?
Har du prøvet at være så træt af dit liv, at du allermest har lyst til at lade stå til?

Jeg kan sige ja til det hele!

Hvem er jeg?

Jeg er 44 år, gift, har Mynthe på 5 år og 2 bonuspiger på 21 og 23 år. Jeg er uddannet markedsøkonom og kommer oprindelig fra en lille by, Paris – ja, du læste rigtig :-), som ligger i Vestjylland.
Jeg har arbejdet i rejsebranchen i 13 år, som sælger og de sidste 6 år som teamleder/mellemleder. Derefter arbejdede jeg hos Bang & Olufsen som strategisk indkøber. Jeg har utrolig mange dejlige minder fra begge arbejdspladser, og jeg har fået venner for livet. Alligevel trivedes jeg ikke. Jeg havde ofte ondt i maven, når jeg mødte på arbejde – jeg følte ikke, at jeg var landet på min rette hylde. Men jeg fortsatte ihærdigt og overhørte alle signaler om, at jeg skulle skifte spor.

Kærester kom og gik, og det var egentlig fint med mig. Jeg elskede min frihed til at rejse og leve livet på mine egne præmisser. Først da jeg fyldte 30 vågnede jeg op – hvis jeg skulle have mand og børn, så skulle jeg til at prioritere at finde en. Som 35-årig gav jeg op. Jeg købte det dejligste lille dukkehus med en stor have, hentede den yndigste lille golden retrieverhvalp – og fik brochurer tilsendt om at blive eneadoptør. 2 måneder senere mødte jeg min mand, som kommer fra Esbjerg. Som bekendt kommer kærligheden ofte når du stopper med at lede 🙂 Jeg stod med et hus i Holstebro, han havde 2 teenagerpiger i Esbjerg, som han af indlysende årsager nægtede at flytte væk fra. Vi indledte hårde forhandlinger, der endte med kompromisset; Jeg flyttede til Esbjerg, hvis han gjorde mig gravid! (det var han heldigvis med på at give en chance) Året efter kom vores datter til verden – i Esbjerg.

Livets gang – på godt og ondt

At blive mor ændrer dig for altid. Det er en ubeskrivelig lykkefølelse at blive mor, det mest fantastiske i verden efter min mening – og måske det hårdeste. Jeg blev mor som 38-årig, og de mange nætter uden søvn tog hårdt på mig. Mine behov var ikke længere det vigtigste, og min færden og gøren var de første år indskrænket gevaldigt. Men det var og er stadig det hele værd – BUM!

For halvandet år siden gik min mands firma konkurs. Op til konkursen var en lang periode med bekymringer og spekulationer; Kunne firmaet reddes? Hvad ville en konkurs betyde for os? Ville vi blive nødt til at flytte? Hvad ville der ske med vores privatøkonomi fremadrettet?

Jeg (og min mand selvfølgelig) har været under et massivt pres længe, og det lå i kortene, at jeg ville få stress symptomer. Jeg sov dårligt, jeg spiste usundt, jeg spiste for meget sukker, jeg drak for meget rødvin, jeg tog på, jeg fik underlige symptomer som følelsesløshed i den ene side af ansigtet, svimmel-anfald, generel utilpashed og symptomer på angst. Min generelle trivsel dalede samtidig med at mine (vores) private problemer voksede og voksede. Først senere har jeg fundet ud af, at alle dine valg i livet tæller – gode som dårlige – at jeg blev i jobs, hvor jeg ikke trivedes har været med til at starte grobund for stress og dårlige vaner, som blev forstærket, da økonomien kom under pres.

Der har ikke været tid til mig! Min fornemmeste opgave igennem hele forløbet har været at gøre hverdagen for vores datter så stabil og normal som muligt. Jeg har tørret tårerne væk og tegnet prinsesser med diamanter og diademer 🙂 Men det har haft sin pris at “overleve” med et stresset sind og krop. Jeg har haft en stor ubalance i kroppen og en ustyrlig sukkertrang, der har øget min vægt med 10 kg.

Hurra for livskriser

TRO MIG, jeg ville ikke have været det foruden! Kriser er med til at udvikle dig, og løfte dig op til et højere niveau af dig selv. Du lærer så meget om dig selv og om hvordan du ønsker at bruge din tid, og hvordan du absolut ikke ønsker at bruge din tid. Den viden er mere end guld værd – for dig!

Min “krise” har lært mig at:

 • Jeg skal passe på mig selv, for at kunne passe på andre
 • Jeg vil nyde hver dag jeg er til
 • Jeg vil være taknemmelig for mit liv og de mennesker der er i det
 • Jeg vil leve sundt og godt – og passe på min krop
 • Jeg vil være glad for min krop
 • Jeg vil være langt overvejende glad
 • Jeg vil have overskud til mig selv og andre
 • Jeg vil hjælpe andre
 • Jeg vil sætte pris på de små ting i hverdagen
 • Jeg vil vise hvem jeg er
 • Jeg vil elske
 • Jeg vil være økonomisk uafhængig
 • Jeg vil gøre mest af det der gør mig glad
 • Jeg vil være mest sammen med de mennesker jeg elsker
 • Jeg vil leve mit liv i harmoni med mig selv
 • JEG VIL ALDRIG GIVE OP !
 • JEG VIL !

Er du klar til et sundere og gladere liv?

Jeg har pakket min kuffert med gamle vaner og bøvl og smidt den ud! Nu er jeg klar til at tage ud på en spændende rejse mod et sundere og gladere liv – med masser af velvære! Hver dag skal være en ny dejlig dag med små skridt hen i mod det jeg ønsker for mig selv – ET SUNDERE OG GLADERE LIV! Er du klar til forandringer i dit liv? Så tag med mig ud på en rejse, hvor vi hver dag tager et lille skridt hen imod det liv du ønsker dig – med masser af sundhed og ikke mindst, masser af glæde.