6 dages oplevelsen – et ekstra “lækkert” boost 🌟

Som kostvejleder med speciale i vægttab møder jeg mange kvinder på min vej, der kæmper en daglig kamp for at slippe trangen til sukker – og nå deres drømmevægt.

Jeg har skrevet den populære e-bog “Nøglen til dit vægttab ligger i et stabilt blodsukker“, og jeg har flere online forløb, der netop sætter fokus på det stabile blodsukker – som hjælper kvinder med at nå drømmevægten, f.eks. “Slip sukkertrangen med mad der batter“.

Jeg er meget passioneret omkring at hjælpe kvinder med at leve et liv med masser af glæde og velvære – og vise, at det ikke behøver være svært at slippe trangen til sukker, og tabe de ekstra kilo på sidebenene ved hjælp af mad der styrker og nærer kroppen.

***

Hvad er 6 dages oplevelsen?

Det er ganske enkelt kaffe!

Er du forvirret?

6 dages oplevelsen er 6 stk. kaffe-sticks – en til hver dag i 6 dage – som du nyder og drikker i stedet for en almindelig kop kaffe. Kaffen er velsmagende, gennemtestet og sammensat så du nærmest fra den ene dag til den anden mærker en nedsat trang til i sær sukker.

Som kostvejleder anbefaler jeg ikke, at du kun fokuserer på kaffen – det handler også om at få ændret på spisevanerne, så du spiser mad der styrker og nærer din krop. MEN 6 dages oplevelsen kan for mange være et boost der gør, at du lettere kommer i gang med den sunde livsstil, som du går og drømmer om.

***

6 dages oplevelsen koster KUN:

 🌟 Kr. 149,- 🌟

Bestil  👉🏻 HER

Køber du 6 dages oplevelsen får du min populære e-bog “Nøglen til dit vægttab ligger i et stabilt blodsukker” med i prisen.

***

 

Din sikkerhed for kvalitet!

Jeg drikker selv kaffen – stort set hver dag. Jeg har i princippet ikke brug for at slippe trangen til sukker, da jeg for længst har fået stabiliseret mit blodsukker – men jeg drikker den, fordi jeg kan li`den. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg ved er gennemtestede og anerkendte – og som indeholder naturlige ingredienser. Kvalitet og forskning indenfor sundhed er fokusområder hos firmaet bag kaffen, og det er min tryghed ved at bruge produktet og trygt anbefale det videre til dig.

***

Det får du for kr. 149,-:

🌱 6 kaffe-sticks

🌱 E-bogen; “Nøglen til dit vægttab ligger i et stabilt blodsukker” (normalpris kr. 98,-)

🌱 Porto og levering

🌱 Håndtering og administration

Bestil med det samme – og modtage din kaffe i løbet af ganske få dage 🌱

JA TAK – jeg vil gerne købe et lækkert BOOST 👉🏻 BESTIL HER

 

Enjoy 😋